NEMA PARA: Košarkaši BiH neće se boriti za Olimpijske igre u Parizu

Novosti online

17. 03. 2023. u 17:25

UPRKOS veoma dobrom utisku koji su košarkaši BiH ostavili na Evrobasketu 2022. godine, zbog teške finansijske situacije u nacionalnom savezu neće imati priliku da se bore za plasman na Olimpijske igre u Parizu.

НЕМА ПАРА: Кошаркаши БиХ неће се борити за Олимпијске игре у Паризу

FOTO: FIBA.Basketball

Reprezentacija neće učestvovatni u kvalifikacijama, jer Savez nema dovoljno novca i ne veruje da će se najbolji igrači odazvati pozivu, na čelu sa Jusufom Nurkićem i Džananom Musom.

- Postoji više razloga za takvu odluku. Prvi je finansijski, a nije ni realno očekivati da će nam se igrači odazvati - rekao je predsednik Košarkaškog saveza BiH Dalibor Miloš.

Miloš je dodao da je rukovodstvo KS BiH odluku o odustajanju od takmičenja u pretkvalifikacijama za OI donelo u konsultacijama sa selektorom Adisom Bećiragićem, koji je procenio da se većina najvažnijih igrača ne bi odazvala pozivu, budući da je to vreme kada imaju pauzu za odmor. Umesto toga, planira se organizacija košarkaškog kampa sa proširenom reprezentacijom, gde bi se utvrdilo na koje se igrače može računati u budućnosti.

BONUS VIDEO: Nikad veće interesovanje medija za izbore u FSS-u

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)