ZVEZDA SE OPROSTILA OD ARGENTINCA! Ples je trajao kratko, na momente je oduševljavao "delije", ali...

Novosti online

26. 06. 2023. u 15:57

MESECIMA se spekulisalo da Luka Vildoza na kraju sezone napušta Crvenu zvezdu. Sada je stigla potvrda. Argentinac je napustio klub sa Malog Kalemegdana.

ЗВЕЗДА СЕ ОПРОСТИЛА ОД АРГЕНТИНЦА! Плес је трајао кратко, на моменте је одушевљавао делије, али...

Photo: ABA League j.t.d. / Emilija Jovanović

Sjajni plejmejker je potpisao trogodišnji ugovor sa Panatinakosom koji će od naredne sezone sa klupe predvoditi Ergin Ataman.

Navijačima crveno-belih će Vildoza ostati u lepom sećanju. Pamte se njegove sjajne partije, pogotovo na početku mandata u Zvezdi, kada je bio jedan od najzaslužnijih za seriju pobeda u Evroligi.

Argentinac je sa Beograđanima osvojio dva trofeja - Kup Radivoja Koraća i Superligu Srbije, a klub mu se zahvalio na svemu urađenom.

- Klub ovom prilikom želi još jednom da se zahvali Luki na svemu što je učinio i dao u dresu Crvene zvezde i da mu poželi puno zdravlja i sreće u nastavku karijere - napisali su crveno-beli.

On je na 29 utakmica u Evroligi imao 12,6 poena, 3,9 asistencija i 2,5 skokova, uz 1,4 ukradene lopte i indeks korisnosti 12,2. U ABA ligi je na 28 mečeva beležio 9,5 poena, 3,8 dodavanja, 1,6 uhvaćenih i 1,4 ukradene lopte.

BONUS VIDEO: NIKOLA JOKIĆ JE PONOSAN: Konj srpskog NBA asa osvojio "Subotičku milju"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!