TO JE TO! Miloš Teodosić je novi plejmejker Zvezde

Novosti online

05. 07. 2023. u 09:33

Proslavljenog kapitena reprezentacije Srbije i nekadašnjeg kapitena MVP Evrolige Miloša Teodosića samo još potpis deli od Crvene zvezde, javlja "Sportski žurnal".

ТО ЈЕ ТО! Милош Теодосић је нови плејмејкер Звезде

Foto: Printskrin

Prema pisanju pomenutog lista, dogovor između dve strane je već postignut, a danas, najkasnije sutra će ovaj transfer biti ozvaničen.

Teodosiću je istakao ugovor sa Virtusom iz Bolonje za koju je igrao prethodne četiri godina, tako da bi crveno-beli dres obukao kao slobodni igrač, a to će se desiti najdalje u narednih 48 sati.

Nije nikada bila tajna da će, kada i ako dođe pravi trenutak, Miloš Teodosić obući dres Crvene zvezde. Praktično svakog leta od kada se sjajni srpski plejmejker, 2019. godine, vratio iz NBA lige, govorilo se da je to gotovo, da će od naredne sezone biti član srpskog velikana i da će pomoći klubu sa Malog Kalemegdana da napadne najveće ciljeve. Navijači su čekali i dočekali, a sada je potpis samo formalnost.

U sezoni koja je nedavno okončana, Teodosić je pružao odlične partije u Evroligi, a prosečno je beležio 11,7 poena, 4,9 asistencija i 2,3 skoka po utakmici.

U karijeri je nastupao za FMP, Olimpijakos, CSKA i Los Anđeles kliperse, a dugo godina je bio kapiten reprezentacije Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava