KOLIKE PLATE! Evo ko su najplaćeniji košarkaši Partizana, Crvene zvezde i cele Evrolige

Novosti online

02. 10. 2023. u 20:27

POZNATI košarkaški portal "Jurohups" objavio je listu od 14 najplaćenijih igrača Evrolige. Na njoj se nalazi po jedan igrač Partizana i Crvene zvezde.

КОЛИКЕ ПЛАТЕ! Ево ко су најплаћенији кошаркаши Партизана, Црвене звезде и целе Евролиге

ABA liga/Dragana Stjepanović

Najviše zarađuje član Efesa Šejn Larkin - 4.000.000 dolaza po sezoni. Iza njega je Kostas Slukas koji je ovog leta iz Olimpijakosa prešao u Panatinaikos i plata u novom klubu mu je 2.800.000.

Na trećem mestu je kapiten Partizana Kevin Panter - 2.600.000. Ispod igrača crno-beli na listi je Nikola Mirotić koji u Olimpiji iz Milana navodno ima 2.500.000 dolara, a zatim sledi Vili Ernangomez sa 2.200.000 dolara u Barseloni, te njegov brat Huančo sa 2.100.000 u Panatinaikosu koliko ima i Tornike Šengelija u Virtusu.

Na kraju ove liste dolazi iz Šabaz Nejpir iz Crvene zvezde. Novi plejmejker crveno-belih ima platu od 2.000.000 dolara po sezoni, koliko primaju i Vil Klajburn u Efesu, Majk Džejms u Monaku, Nikolo Meli i Kevin Pengos u Olimpiji i Tomas Satoranski u Barseloni.

Podsetimo, nova sezone Evrolige startuje u četvrtak. Crveno-beli tog dana od 19 sati dočekuju Asvel, dok Partizan od 20:05 gostuje Makabiju u Tel Avivu.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PISMENI ZADATAK O KOME PRIČA SRBIJA: Đak je odabrao da piše ovoj značajnoj ličnosti, evo koju ocenu je dobio