"DOĐI, NE MUČI NAS"! Nikola Jović ponovo bacio u trans navijače Zvezde

Novosti online

27. 12. 2023. u 10:46

NEVIĐENU pometnju na društvenim mrežama napravila je reakcija srpskog reprezentativca Nikole Jovića na objavu crveno-belih da se mladi plejmejker Nikola Topić vratio u Crvenu zvezdu.

ДОЂИ, НЕ МУЧИ НАС! Никола Јовић поново бацио у транс навијаче Звезде

M. Vukadinović

Naime, Jović je na svom "X" nalogu podelio Topićev snimak sa Zvezdine stranice i okačio emotikon širom otvorenih očiju, a njegov gest bacio je u trans pristalice crveno-belih.

Objava mladog asa Majamija izazvala je neviđenu lavinu. Oduševljeni navijači Zvezde zatrpali su ga komentarima - počeli su da ga zovu da i on dođe sa imenjakom na Mali Kalemegdan:

"Dođi, brate, ne muči nas."

"Čekamo i tebe, ajde dok ima mesta."

"Au, brate moj, šta nam radiš".

"Dođi, ulepšaj nam Božić i praznike".

Podsetimo, ovo nije prvi put da reprezentativac Srbije svojim objavama zagolica maštu navijačima Zvezde. Mladi as očito pomno prati dešavanja u klubu sa Malog Kalemegdana, pošto je nedavno na svom nalogu podelio i jedan spektakularan potez Miloša Teodosića iz utakmice sa Milanom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)