VILDOZA EMOTIVAN PRED ZVEZDU: ''To su moji saigrači iz prošle sezone, znam kako igraju''

Novosti online

27. 12. 2023. u 19:29

Luka Vildoza će sutra sa Panatinaikosom dočekati Crvenu zvezdu, njegov prošlogodišnji klub.

ВИЛДОЗА ЕМОТИВАН ПРЕД ЗВЕЗДУ: То су моји саиграчи из прошле сезоне, знам како играју

Foto: Evroliga

 - Biće teška utakmica, pobedili su u prethodnom meču u kojem je Teodosić odigrao sjajno, imaju veoma dobre igrače – Nedovića, Luku Mitrovića, u dobroj formi su, moramo da budemo svesni toga, i da igramo svoju igru - rekao je Vildosa za Sport Klub.

- To su moji saigrači od prošle sezone, čudno je igrati protiv njih, znam kako igraju, šta žele, kako se ponašaju na terenu, biće lepo videti ih i popričati malo o ovoj sezoni. – rekao je Vildoza i potom dodao:

- Sve čega se sećam je zaista lepo, osim poraza od Partizana u finalu, ali jedno od najdražih sećanja je kada su navijači počeli da skandiraju ‘Argentina’ protiv Žalgirisa. Gledao sam u sve te zastave, a čak i sada kada gledam te snimke na YouTube, naježim se. Osećam da sam voljen tamo, što je lepo - završio je Argentinac

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!