"VUKOVI" SPREMNI: Vaterpolisiti Novog Beograda dočekuju Marselj u LŠ

S. R.

20. 03. 2023. u 20:20

"VUKOVI" jure novi trijumf.

ВУКОВИ СПРЕМНИ: Ватерполисити Новог Београда дочекују Марсељ у ЛШ

FOTO: M. Vukadinović

Grupna faza vaterpolo Lige šampiona polako ulazi u završnicu, a igrači Novog Beograda, u okviru 10. kola najelitnijeg klupskog nadmetanja, pokušaće da ubeleže četvrtu pobedu zaredom protiv Marselja (19.30), čije boje brani Andrija Prlainović, koja bi ih približila prvoj poziciji na tabeli.

- Očekuje nas težak meč. Trenutni bodovni saldo ne oslikava njihov pravi kvalitet. Marselj je mnogo bolji tim nego što broj bodova i tabela prikazuju - oprezan je strateg Novog Beograda Živko Gocić.

Utakmica dolazi posle reprezentativne akcije u Svetskom kupu.

- I mi i oni smo imali dosta reprezentativaca, što je ostavilo traga, pre svega u vidu mentalnog i fizičkog umora. Potrudio sam se da ih što više odmorim i osvežim, siguran sam da smo se dobro pripremili i da će ekipa pružiti svoj maksimum u ovom trenutku - dodaje Gocić.

Nikola Jakšić smatra da tim ne sme da se opusti.

- Nema sumnje da nas čeka izazovan meč, pogotovo jer smo u kompletnom stastavu tek od četvrtka. Ako budemo na visini zadatka i ispunimo sve taktičke zamisli trenera neće biti problema. Takođe, nadam se da će ovo biti dobra priprema za završni turnir regionalne lige koji nam predstoji za vikend - povukao je Jakšić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri