NOVAK Đoković iza sebe ima sezonu za zaborav, po svemu sudeći, uskratiće mu učešće na još jednom grend slem turniru, a to nije najgore, zbog svojih stavova o vakcinaciji uskraćeno mu je da se bori za 10.000 bodova, što je nezapamćeno u svetu tenisa.

Gogi

02.08.2022. 10:05

Veliki sma navijac djokovica, i zao mi je sto ce zbog obične vode ostati bez istorije. Mada je prosle godine na ju es open, izgubio istorijski mec, koji bi ga sigurno ostavio ispred nadala a vakcina nije bila uslov. Ja sam za to da se zakon postuje, i ti nije srbija ili neka druga znj zemlja, pa da mogu kako hoce. Msm da sportisti treba da budu nesebični, a ne da pored stotina miliona dolara, jos traze sazaljenje

Goran

02.08.2022. 19:32

Mogao je da se vakciniše i da reši to. Mogao je i da falsira kod nas vakcinaciju i da reši to. Odlučio je da se bori protiv vetrenjača i da odbije vakcinaciju. Njegovo pravo. Ali njegovo pravo nije iznad prava država u kojima se ti turniri igraju. Svidelo se to nama ili ne sam je kriv sto nece igrati. Od njega zavisi da li će se vakcinisan ili ne i da li će igrati ili ne.