OVOGA SE NOVAK NAJVIŠE PLAŠIO: Đoković došao na trening u Australiji, ovako ga je publika dočekala (VIDEO)

Novosti online

31. 12. 2022. u 16:13

NOVAK Đoković je stigao u Australiju iz koje je pre 11 meseci deportovan, želeći da kroz nastupe na ATP Adelajd, uvodnom turniru nove sezone, uhvati pravi zalet za svoj omiljeni grend slem, Australijan open. Jedna od stvari od koje je strepio je - kako će ga dočekati navijači.

ОВОГА СЕ НОВАК НАЈВИШЕ ПЛАШИО: Ђоковић дошао на тренинг у Аустралији, овако га је публика дочекала (ВИДЕО)

FOTO: AP

Podsetimo, Novak Đoković je deportovan iz Australije u januaru 2022, čime se samo, dok je još trajala cela ujdurma tamošnjih vlasti, obistinilo predviđanje "Novosti", objavljeno dok je Srbin još bio u Melburnu (u tekstu "PADAJU MASKE: Kako je Australija još pre dve godine "rešila" da deportuje Novaka Đokovića").

Nole je tada razapet ne samo od strane novinara, kao što smo vam prikazali u pomenutoj analizi pisanja brojnih medija iz "zemlje kengura", već i u javnosti. Proteran je bio iz političkih razloga, kao "osoba opasna za bezbednost i zdravlje Australije", a sve - uz odobravanje čak 71% Australijanaca.

Strepeo je Nole kako li će izgledati susret sa tamošnjim građanima koji su i većom od dvotrećinske većine priželjkivali da bude deportovan. "Nadam se da će sve biti kako treba", skromno je govorio u okviru intervjua koji su prethodili putovanju na pomenuti kontinent, a kada je postalo poznato da Đoković može tamo da se uputi.

Da, bilo je prilično jasno da Noleta mnogi nisu želeli tada u Australiji, ali i kada se pojavila vest da je, tajno za mnoge medije, konačno doputovao, pojavile su se brojne poruke mržnje, i to na internetu.

Ali, stvari van tog onlajn sveta - stoje malo drugačije.

Naime, izašavši na trening u Adelajdu, pred početak turnira za koji je obavljen žreb pa je Đoković saznao i koji rivali mu stoje na putu, Novak se našao pred stotinama navijača koji su ga više nego srdačno dočekali.

Bilo je tu i povika "Nole, Nole!", ali i skandiranja "Nole mi te volimo!". Jedan od gledalaca je viknuo sa tribina, "Nole, we missed you!", odnosno "nedostajao si nam".

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku koji je pred vama, a na kome se vidi sjajna atmosfera koja Đokovića, petog na ATP listi, može samo da ohrabri i pred mečeve u Adelajdu, ali i one mnogo važnije u Melburnu:

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije