KIRJOS SE VRAĆA NA TEREN BRŽE OD OČEKIVANOG? Indijan Vels sledeća stanica za Australijanca

Novosti online

24. 01. 2023. u 10:22

Australijski teniser Nik Kirjos uspešno je operisao koleno, a na teren bi mogao da se vrati u martu na mastersu u Indijan Velsu, izjavio je menadžer igrača Danijel Horsfal.

КИРЈОС СЕ ВРАЋА НА ТЕРЕН БРЖЕ ОД ОЧЕКИВАНОГ? Индијан Велс следећа станица за Аустралијанца

FOTO: Tanjug/AP

- Operacija je uspešna. Nismo mogli da budemo zadovoljniji rezultatom. Sada ćemo učiniti sve za brzi oporavak, a želimo da vidimo Kirjosa u Indijan Velsu - rekao je Horsfal za Melburn Ejdž.

Prve procene su bile da će Kirjos duže odsustvovati, međutim, izgleda da će biti spreman za masters u Americi.

Masters u Indijan Velsu biće odigran od 6. do 19. marta. Nik je operisan pošto je morao da odustane od učešća na Australijan openu u poslednjem trenutku.

Lokalni mediji podsećaju da je Kirjos odigrao humanitarni meč sa Novakom Đokovićem nekoliko dana uoči početka turnira u Melburnu da bi procenio da li može da igra na Australijan openu. Međutim, lekar australijskog tenisera Vil Maher saopštio je potom da će Kirjos morati da propusti prvi grend slem turnir sezone. Maher je tada naveo da Kirjos ima probleme sa lateralnim meniskusom gde je došlo do kidanja i stvaranja ciste, zbog čega je bio podvrgnut operaciji.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERIČKA LJUBAV PREMA GENOCIDU: CIA čuvala Hitlerove verne sledbenike, sad Vašington lobira za rezoluciju o Srebrenici