OTKRIVEN SKANDAL NA ROLAN GAROSU: Teniserka otkrila šta su joj organizatori poručili nakon diskvalifikacije

Novosti online

23. 06. 2023. u 18:28

Japanska teniserka Mija Kato i njena dubl partnerka Aldila Sutjiadi diskvalifikovane su sa ovogodišnjeg Rolan Garosa nakon što je Japanka pogodila devojčicu koja je skupljala loptice na njihovom meču. Danas je otkriven jedan šokantan detalj o toj diskvalifikaciji.

ОТКРИВЕН СКАНДАЛ НА РОЛАН ГАРОСУ: Тенисерка открила шта су јој организатори поручили након дисквалификације

FOTO: Tanjug/AP

Podigla se velika prašina zbog ove diskvalifikacije, mnogi su izneli svoje viđenje celokupne situacije, a oglasilo i Udruženje profesionalnih tenisera koje predvodi Novak Đoković, "PTPA"

Nakon što se slegla prašina, Kato se oglasila i otkrila šta su joj organizatori turnira rekli nakon što su je izbacili iz pomenutog nadmetanja ženskih dublova na Otvorenom prvenstvu Francuske.

- Sudija i supervizor su mi se nakon incidenta obratili i rekli: "Da je umesto devojčice bio dečak, sve bi bilo dobro“. Devojka je plakala više od 15 minuta... da je prestala da plače posle pet minuta, sve bi se završilo normalno. Da sam je pogodila u ruku ili u nogu, sve bi bilo okej. Ali zato što sam je pogodila u vrat, sve je bilo drugačije - kazala je Kato.

Ako je za utehu Japanki, kojoj su oduzeli i bodove i zarađeni novac iz nadmetanja ženskih dublova, "osvetu" je priredila koji dan kasnije - upravo na Rolan Garosu.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)