ĐOKOVIĆU SE OVO NEĆE SVIDETI! Od danas zvanično Alkaraz svetski broj jedan

Novosti online

26. 06. 2023. u 10:10

Španski teniser Karlos Alkaraz preuzeo je danas zvanično prvo mesto na ATP listi od Srbina Novaka Đokovića.

ЂОКОВИЋУ СЕ ОВО НЕЋЕ СВИДЕТИ! Од данас званично Алкараз светски број један

Tanjug/AP

Alkaraz je juče osvojio ATP turnir u Kvinsu, a na prvom mestu na rang-listi najboljih tenisera sveta ima 7.675 bodova. Đoković je drugi sa 7.595 poena.

Rus Danil Medvedev je treći na ATP listi sa 5.890, dok je Norvežanin Kasper Rud na četvrtom mestu sakupio 4.960 poena. Potom slede Grk Stefanos Cicipas, Danac Holger Rune i Rus Andrej Rubljov. Iza njih su Italijan Janik Siner i Amerikanci Tejlor Fric i Frensis Tijafo.

Srpski teniser Miomir Kecmanović je pao za jednu poziciju i trenutno je 41. igrač sveta sa 985 bodova. Dušan Lajović je takođe nazadovao za jedno mesto i sada je 52. teniser na ATP listi sa 854 poena.

Laslo Đere je napredovao za devet pozicija i trenutno je 56. igrač sveta sa 820 bodova. Hamad Međedović je zadržao 156. mesto na ATP listi sa 371 poenom, dok je Filip Krajinović na 204. poziciji sa 281 bodom.

Naredna ATP lista biće objavljena za nedelju dana.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici