KARLOS ALKARAZ ZABRINUO NAVIJAČE! Dve neočekivane stvari pred sam Vimbldon 2023 zbog kojih strepe pristalice mladog Španca

Novosti online

28. 06. 2023. u 17:46

Prvi reket sveta Karlos Alkaraz trebao je da nastupi na egzibicionom turniru u Harlingemu, međutim, ne samo da tamo neće pojaviti, već je otkazao i još jednu pripremu za Vimbldon.

КАРЛОС АЛКАРАЗ ЗАБРИНУО НАВИЈАЧЕ! Две неочекиване ствари пред сам Вимблдон 2023 због којих стрепе присталице младог Шпанца

FOTO: Tanjug/AP

Alkaraz je u nedelju u Kvinsu osvojio prvu titulu na travi u karijeri, a u ponedeljak se vratio na prvu poziciju na ATP listi, preuzevši je od Novaka Đokovića.

Međutim, u finalnom meču protiv Aleksa de Minora imao je problema sa mišićem desne noge, zbog čega mu je između dva seta pružena medicinska pomoć. Usled toga je Karlitos doneo odluku da promeni plan priprema pred Vimbldon i ne nastupi u Harlingemu.

Ali, ne samo to.

Trenutno najbolje rangirani teniser sveta je u petak trebalo da igra egzibicioni meč i protiv Austrijanca Dominika Tima, ali je i od toga odustao.

Podsetimo, na turniru u Harlingemu će nastupiti srpski teniser Novak Đoković, koji će u četvrtak u popodnevnim satima igrati protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa.


Vimbldon počinje trećeg jula, a titulu brani Đoković. 

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana