VTA LISTA: Olga Danilović 108. teniserka sveta, Iga Švjontek i dalje prva

Tanjug

28. 08. 2023. u 10:39

NAJBOLjA srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za jednu poziciju na najnovijoj VTA listi, koja je objavljena danas.

ВТА ЛИСТА: Олга Даниловић 108. тенисерка света, Ига Швјонтек и даље прва

Tanjug/AP

Ona je trenutno 108. teniserka sveta sa 648 bodova. Natalija Stevanović je zadržala 175. mesto sa 418 poena. Lola Radivojević je 253. teniserka sveta sa 281 bodom.

U Top 10 najboljih teniserki sveta nije bilo promena. Prvo mesto na VTA listi i dalje drži Poljakinja Iga Švjontek sa 9.955 bodova, dok je druga Beloruskinja Arina Sabalenka sa 8.746. Amerikanka Džesika Pegula nalazi se na trećem mestu sa 5.945 bodova.

Iza njih su Kazahstanka Jelena Ribakina i Uns Džabir iz Tunisa. Potom slede Amerikanka Koko Gof, Francuskinja Karolina Garsija, Grkinja Marija Sakari i Čehinje Marketa Vondroušova i Karolina Muhova.

Naredna VTA lista biće objavljena za dve nedelje po završetku poslednjeg grend slem turnira u sezoni Ju-Es opena, koji počinje danas u Njujorku.

BONUS VIDEO: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)