"ĐOKOVIĆ JE FAVORIT NA ROLAN GAROSU": Oglasio se veliki Novakov rival

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

28. 05. 2024. u 19:59

NOVAK Đoković ovog utorka počinje misiju odbrane trofeja na Rolan Garosu. O tome da li je Srbin favorit govorio je Grk Stefanos Cicipas.

ЂОКОВИЋ ЈЕ ФАВОРИТ НА РОЛАН ГАРОСУ: Огласио се велики Новаков ривал

Foto: Profimedia

Finalista ovog grend slema iz 2021. godine je uspešno preskočio prvu prepreku pobedivši Martona Fučoviča (7:6, 6:4, 6:1). On je istakao da je prvi na ATP listi najveći kandidat za titulu, iako ove godine nema rezultate na kakve je navikao ljubitelje "belog sport".

- Nema favorita koji se mnogo izdvaja. Možda samo Novak Đoković jer je ovde više puta pobeđivao. Iako nema u ovoj godini odlične rezultate, kao što nas je navikao kada je pobeđivao gotovo svake nedelje, ja ga i dalje smatram favoritom - rekao je Cicipas.

Trenutno deveti igrač sveta je izdvojio još neke tenisere za koje smatra da bi mogli da dođu do završnice na Rolan Garosu.

- Jasno je da je Karlos Alkaras uvek među favoritima, kao i Janik Siner. Njih dvojica mogu da igraju dobro na svim podlogama, a imaju sve što je neophodno za pobeđivanje na šljaci - zaključio je Grk.

Podsetimo, Cicipas će u drugom kolu odmeriti snage sa nemačkim teniserom Danijelom Altmajerom koji je posle velike bobre bio bolji od Lasla Đerea.

 

Kada igra Novak Đoković?

Đoković i njegov rival Pjer Ig Erber igraju večeras, a prenos možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

AMERIKA GLEDALA U NEVERICI: Rus izašao pred hiljade Amerikanaca ogrnut ruskom zastavom, evo šta mu se desilo (VIDEO)