"ŠTA DA KAŽEM, MOŽE DA SE ŽALI": Alkaraz imao dramu sa Cicipasom (FOTO)

Novosti online

05. 06. 2024. u 11:07

Španski teniser Karlos Alkaraz prokomentarisao je žalbe Stefanosa Cicipasa zbog njegovog preglasnog ispuštanja zvukova prilikom udaraca.

ШТА ДА КАЖЕМ, МОЖЕ ДА СЕ ЖАЛИ: Алкараз имао драму са Циципасом (ФОТО)

Foto: Profimedia

Ameli Tort je krajem drugog seta, u toku taj-brejka, čak morala da objašnjava Grku da Alkaraz to ne radi da bi mu smetao. Naime, grčki teniser se žalio na to da Alkaraz produžava urlik i da ga tako ometa, ali sudija u stolici nije mislila tako.

Foto: Profimedia

Prvi put je to učinio krajem drugog seta na promeni strana, stoga je i Alkaraz čuo žalbe Cicipasa.

- Čuo sam, bilo je to na promeni strana, prišao je sudiji, tako da sam čuo. Šta da kažem. Na kraju, može da se žali, to je njegovo pravo. Može da kaže sudiji ako mu nešto smeta. Ja ne mislim da sam ispuštao tako glasne zvukove da bih uticao na njega. Svako ima svoje mišljenje, možda neki misle da je bilo previše, možda on tako misli, ja ne mislim tako. Ima slobodu da kaže to sudiji - rekao je Alkaraz.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TENISKI POTRES: Janik Siner odlučuje da li Novak Đoković igra Vimbldon?