“ČESTITAM NA SVIM USPESIMA DOSAD I ŽELIM SAMO DA SE NIŽU”: Gradonačelnik Vučević poželeo svim maturantima sreću na budućem putu (FOTO)

Novosti online

20. 05. 2022. u 16:21

DANAS je na Trgu slobode održana tradicionalna manifestacija „Ples maturanata” u okviru koje su učenici završnih razreda novosadskih srednjih škola, istovremeno sa vršnjacima širom Evrope, plesali čuveni maturantski ples kadril.

“ЧЕСТИТАМ НА СВИМ УСПЕСИМА ДОСАД И ЖЕЛИМ САМО ДА СЕ НИЖУ”: Градоначелник Вучевић пожелео свим матурантима срећу на будућем путу (ФОТО)

Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na svom Instagram nalogu čestitao je svim maturantima dosadašnje uspehe i poželeo sreću na daljem putu.

-Dragi maturanti, koračate ka svetu odraslih, a na toj stazi želim vam da budete smeli, ponositi, vredni i uspešni i da nikad ne skidate osmeh sa lica! Vi ste budućnost svoje zemlje, vaša su srca puls Novog Sada i cele Srbije. Čestitam na svim uspesima dosad i želim samo da se nižu. Srećno! 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)