NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

POSLE TRI GODINE ZABRANE: Dozvoljene posete pacijentima u bolnici u Kikindi

R. Š.

27. 06. 2023. u 11:59

OD sutra će ponovo biti moguće posete pacijentima koji se leče u Opštoj bolnici Kikinda i to na onim odeljenjima gde se mogu organizovati.

ПОСЛЕ ТРИ ГОДИНЕ ЗАБРАНЕ: Дозвољене посете пацијентима у болници у Кикинди

Foto R. Šegrt

Poseta može da traje samo 30 minuta i dozvoljen je ulazak samo jedne osobe uz obavezno nošenje hirurške maske. Posete će biti moguće od sutra (28. juna). Posete zasad još uvek nisu moguće na Infektivnom odeljenju, Pedijatriji i Jedinici za intenzivno lečenje. Pokazivanje beba omogućeno je svakog dana od 14 do 15 sati.

- Posete po odeljenjima moguće su u treminu od 15 do 17 sati i to po sledećem rasporedu: sredom i nedeljom na Hirurgiji, Ortopediji i Urologiji, ponedeljkom i petkom na Internom i Neurologiji, utorkom na Onokologiji, utorkom i subotom na Ginekologiji, utorkom i četvrtkom na Kožnom, Očnom i ORL odeljenju, a četvrtkom i subotom na Palijativnom – saopšteno je iz Opšte bolnice u Kikindi.

Posete pacijentima u kikindskoj bolnici ponovo su moguće posle više od tri godine zabrane koja je uvedena zbog teške epidemiološke situacije i organizovane su prema preporukama najnovijeg Stručno-metodološkog uputstva Ministarstva zdravlja Republike Srbije od 19. juna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ČOVEK! Evo u čemu je Dušan Vlahović došao na pripreme fudbalske reprezentacije Srbije za EURO 2024 (FOTO)