SEZONA ČIŠĆENJA DIMNJAKA U LESKOVCU: Na uslugu se čeka nekoliko dana

I. M.

20. 10. 2023. u 15:38

U Leskovcu je rad dimničarske službe organizovan u okviru JKP „Komunalac“. Ovo preduzeće ima šest dimničara koji tokom većeg dela godine stižu da odgovore na sve pozive građana.

СЕЗОНА ЧИШЋЕЊА ДИМЊАКА У ЛЕСКОВЦУ: На услугу се чека неколико дана

Foto: I. Mitić

Na ovu uslugu se trenutno čeka najduže nekoliko dana, a leskovački odžačari svakodnevno očiste između 20 i 30, odnosno oko 5.500 dimnjaka na godišnjem nivou.

- Neposredno pred početak grejne sezone broj poziva, po pravilu, bude nešto veći, pa se tada rad službe pojača, za još tri izvršioca iz reda naših radnika obučenih i za te poslove, kako bi se izašlo u susret potrebama korisnika usluga – ističe Vladimir Sinadinović, direktor leskovačkog JKP „Komunalac“ i naglašava da je dimničarska služba organizovana tako da je spremna i za eventualne hitne intervencije.

Direktor Sinadinović dodaje da se na usluge dimničarske službe u Leskovcu ne čeka dugo zahvaljujući i apelima komunalnog preduzeća da im se građani javljaju na vreme, pa su pozivi uglavnom ravnomerno raspoređeni tokom godine.

Iako je cena dimničarskih usluga ove godine povećana za 25 odsto, ona je i dalje među najnižima u Srbiji. Leskovčani za ove namene mesečno izdvajaju 36 dinara, bez PDV-a, po jednom dimnjaku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!