GDE SA DECOM DOK SU NA RASPUSTU?: Od danas imaju odličnu zabavu, i to u pozorištu (FOTO/VIDEO)

S.BABOVIĆ

10. 01. 2024. u 12:16

PREDSTAVA "Bambi" Pozorišta za decu i mlade iz Kragujevca danas se igra u dva termina, ali u Kruševcu, gde počinje Festival za decu "Kruška".

ГДЕ СА ДЕЦОМ ДОК СУ НА РАСПУСТУ?: Од данас имају одличну забаву, и то у позоришту (ФОТО/ВИДЕО)

Foto:Kruševačko pozorište

Najmlađi na đačkom rapustu, koji traje još devet dana, mogu da pogledaju popularni komad kragujevačkog pozorišta od 17 i 19 sati, a svakoga dana, sve do 16. januara, mogu da uživaju u nekoj novoj predstavi.

Narodno pozorište Leskovac predstavlja se sa delom "Tarzan" sutra od 19 sati, a dan kasnije, ansambl domaćina festivala, Kruševačko pozorište nastupa sa "Hrabrom krojačicom" od 17 i od 19 sati.

„Crvenkapa“ Pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja je na repertoaru 13. januara, takođe u naznačena dva termina, kao i predstava „Nije lako biti dete“ u koprodukciji Kraljevačkog pozorišta i Regionalnog pozorišta Novi Pazar, dan kasnije. Narodno pozorište Užice nastupa sa "Palčicom" 15. januara od 17 i od 19 sati. Festival "Kruška" zatvara Kruševačko pozorište sa predstavom "Mala sirena" 16. januara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo