TIP SA OSTRVA: Golvej je na maksimali

N.P.

24. 03. 2023. u 12:40

IZABRANICI Džona Kolfilda dočekuju Longford u okviru 6. kola irske Prve divizije

ТИП СА ОСТРВА: Голвеј је на максимали

Profimedia

Fudbaleri Golvej junajteda su odlično startovali u novoj sezoni. Izabranici američkog trenera Džona Kolfilda na prethodnih pet utakmica u prvenstvu imaju isto toliko pobeda uz odličnu gol-razliku 15:2. Domaćin je jedini tim u ligi koji od početka prvenstva ima maksimalan učinak.

Gosti su u jako lošoj formi, nemaju trijumf od početka prvenstva. Nakon pet odigranih kola ekipa Longforda ima tri remija i dva poraza. Poslednji proteklog vikenda na svom terenu od Fajn Harpsa minimalnim rezultatom. Puleni Stivena Hendersona se nalaze na osmoj poziciji irske Prve divizije uz svega tri prikupljena boda.

U minulom međusobnom duelu Golvej junajted je slavio rezultatom 3:0. Domaćin je u fantastičnoj formi, i očekujemo da nastavi svoju dominaciju u prvenstvu. Kvota na kec je prilično slaba i savetujemo da je pojačate golovima. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju prelaz. Druga irska liga je amaterska, tako da nije nemoguće da se desi preokret.


NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,50)    

ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 29)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)