ŽARKO UDOVIČIĆ: Legija gasi požar

Ž. U.

03. 11. 2023. u 13:55

Bivši fudbaler aktuelnog prvaka Rakova tipuje parove poljske Ekstraklase

ЖАРКО УДОВИЧИЋ: Легија гаси пожар

Foto: EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Poljska 1

Petak:

18.00 Pjast – Korona 3+

20.30 Jagelonija – Stal 1

Subota:

15.00 Pušča – Pogon X2

17.30 Viđev Lođ – Varta 1

20.00 Leh – Ruh 1

Nedelja:

12.30 SLASK – LKS LOĐ 1

15.00 RAKOV – ZAGLEBJE 1

17.30 Radomjak – Legija GG

Ponedeljak:

19.00 Gornjik Z. - Krakovija 0-2

Ni smena trenera nije probudila LKS Lođ. Sa četiri vezana poraza zakovan je za dno tabele, pa teren lidera Slaska nije mesto gde će fenjeraš zaustaviti očajnu seriju.

Iscrpljen nastupima na međunarodnoj sceni, Rakov je u domaćem prvenstvu remijem i porazom izgubio korak za vodećima. Međutim, u nedelji bez evropskih obaveza imao je dovoljno vremena da se oporavi za okršaj sa Zaglebjem.

Legijina forma takođe nije stabilna. Prvoligašu iz Varšave četiri poraza u nizu stvorila su „požar“ u klubu, koji bi velikan morao da gasi već gostovanjem Radomjaku.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)