BRANISLAV JOVANOVIĆ: Prvenci za Vošu i TSC

Ž. U.

19. 07. 2024. u 09:48

BIVŠI fudbaler Partizana o mečevima prvog kola domaće lige.

БРАНИСЛАВ ЈОВАНОВИЋ: Првенци за Вошу и ТСЦ

Ilustracija

Superliga Srbije

Petak

Radnički KG – Železničar 1

Napredak – Partizan 2

Subota

Crvena zvezda – Jedinstvo 1-1

Čukarički – Radnički N. 1

Mladost – OFK Beograd 1

Nedelja

Novi Pazar – Spartak 1

TEKSTILAC – VOJVODINA 2

TSC – IMT 1

Vojvodina je u svim strukturama napredovala, pripreme na Zlatiboru odradila je bez ijednog kiksa. Četiri meča i četiri pobede „lalama“ bi morale da budu pravi zamajac za startni meč Superlige u Lazarevcu protiv novajlije Tekstilca.

TSC je ostao bez trenera Lazetića, ali je okosnicu tima od prošle sezone uspeo da sačuva. Ambicije kluba su i dalje visoke, IMT ima male šanse da napravi iznenađenje.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024