DEJAN STANKOVIĆ: Altahu preti potop

Ž. U.

10. 08. 2024. u 12:40

TRENER u Austriji tipuje ondašnjeg utakmice prve lige.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ: Алтаху прети потоп

FOTO: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Austrija 1

SUBOTA

LASK – ALTAH 1

Tirol – GAT 1X

Salcburg - BV Linc 1

NEDELjA

KLAGENFURT – RAPID 2

Austrija – Volfsberger X2

Šturm – Hartberg 1X

Altah je sezonu počeo porazima u kupu i prvenstvu. U ekipu se uvukao nemir, koji teško može da se umiri u Lincu sa znatno kvalitetnijim rivalom kakav je LASK.

Rapid je iz derbija sa Šturmom izašao bolji za gol. Osokoljen ovim trijumfom, slavljenik bi blistavu partiju mogao da da ponovi i sa Klagenfurtom. Dvojka je fiks.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA! Bojan Popović za Novosti o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka

"ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA!" Bojan Popović za "Novosti" o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije nije uspela u polufinala Olimpisjkih igara da pobedi Ameriku, ali jeste da pokupi simpatije navijača širom sveta. "Orlovi" su uspeli u nečemu što do sada nikome nije uspelo - da uplaše i zabrinu "drim-tim" koji se nakon trijumfa nad našom selekcijom radovao kao da je osvojio zlatnu medalju. Kada su se strasti smirile i glave ohladile u razgovoru za "Novosti" proslavljeni srpski košarkaš Bojan Popović analizirao je igru.

10. 08. 2024. u 10:54

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!