SILVIJU BALAĆE: Rapid slavi ili menja trenera

Ž. U.

10. 08. 2024. u 12:10

BIVŠI fudbaler Politehnike tipruje utakmice rumunskog prvenstva.

СИЛВИЈУ БАЛАЋЕ:  Рапид слави или мења тренера

Ilustracija

Rumunija 1

SUBOTA

Hermanštat – Botošani 1

UTA – Ocelul X

GLORIJA – RAPID B. 2

NEDELjA

ŠEPŠI – UNIVER. KRAJOVA 1

Kluž – Slobecija 1

PONEDELjAK

Petrolul – U. Kluž 2

Poli Jaši – Dinamo B. 2

Rapid je u letnjoj pauzi promenom trenera kao i većine igračkog kadra najavljivao borbu za sam vrh tabele. Međutim, posle četiri kola nema pobedu. Situacija u klubu postala je uzavrela. Uprava treneru preti otkazom ukoliku ne pronađe način da ekipu probudi za duel sa Glorijom.

Fudbaleri Šepšija i Univerzitatee imaju po dve pobede i dva remija. Šepši je zbog lošije gol razlike dva mesta ispod rivala pa će pred svojim navijačima pruži maksimum da konkurentu nanese prvi poraz.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA! Bojan Popović za Novosti o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka

"ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA!" Bojan Popović za "Novosti" o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije nije uspela u polufinala Olimpisjkih igara da pobedi Ameriku, ali jeste da pokupi simpatije navijača širom sveta. "Orlovi" su uspeli u nečemu što do sada nikome nije uspelo - da uplaše i zabrinu "drim-tim" koji se nakon trijumfa nad našom selekcijom radovao kao da je osvojio zlatnu medalju. Kada su se strasti smirile i glave ohladile u razgovoru za "Novosti" proslavljeni srpski košarkaš Bojan Popović analizirao je igru.

10. 08. 2024. u 10:54

Komentari (0)

ŠTA ĆE JOŠ DA NAS SNAĐE?! Selektor Svetislav Pešić zabrinuo sve pred meč Srbija - Nemačka (VIDEO)