KEC KAO KUĆA: Atletiko Madrid - Levante

N.P.

16. 02. 2022. u 08:54 >> 11:38

Na stadionu "Vanda Metropolitano" sastaju se Atletiko Madrid i Levante.

КЕЦ КАО КУЋА: Атлетико Мадрид - Леванте

Profimedia

Ekipa Diega Simeonea na prethodnih pet utakmica u svim takmičenjima ima učinak od tri poraza i dva pobede, poslednju u prošlom prvenstvenom kolu protiv Hetafea u pravoj goleadi (4:3), trenutno se nalazi na 5. mestu na tabeli sa 39 bodova, isto koliko i četvrtoplasirana Barselona, ali Katalonci imaju bolju gol razliku.

Profimedia


Gosti iz Valensije su vezali tri uzastopna poraza u ligi, od Kadiza, Hetafea i Betisa, primili su čak devet golova u tim mečevima, zauzimaju 20. poziciju u Primeri i glavni su kandidat za selidbu u Segundu od sledeće sezone.


Zanimljiv podatak, "jorgandžije" nisu savladale večerašnjeg rivala u minula tri međusobna susreta, čak su poslednju utakmicu pred svojim navijačima izgubili rezultatom (0:2), ovde predlažemo da odigrate kec bez puno razmišljanja.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)