TIP DANA: Antverpen vadi fleke u Kupu

Ž. U.

10. 11. 2022. u 09:35 >> 09:35

U 1/16 finala kupa Belgije, prvoligaš mora drugoligašu da pokaže ko je ko.

ТИП ДАНА: Антверпен вади флеке у Купу

EPA-EFE/OLIVIER HOSLET

20.00: BEVEREN - ANTVERPEN    2  (1.73)

U prethodnom periodu u mečevima nacionalnih kupova, svedoci smo velikog broja kikseva ekipa koje su važile za favorite. Neslavno su prošli Partizan i Ferencvaroš, da bi njihovim putem nastavili Rijeka, Visla Krakov, Austrija Beč i drugi.

U današnjem meču kupa Belgije, njuhova sudbina ne bi smela da zadesi i fudbalere Antverpena. Gosti ne uspevaju da zablistaju u prvenstvu već tri kola, pa bi napetu situaciju u klubu mogli da smire samo trijumfom u Kupu.

Voljom žreba, Antverpen je u ovoj rundi za protivnika dobio drugoligaša Beveren, koji bi, kao takav, morao i da mu bude po "meri".

Prednost domaćeg terena ne bi smela da osujeti goste, koji širom Belgije imaju svoje armije navijača. U ovakvom duelu nije nemoguće da gostima budu "12. igrač"

U međusobnim duelima, Antverpen nije poražen još od 2018. godine. U situaciji kada je gost priteran uza zid i kada jednostavno mora da trijumfuje, Beverenu će prolazak u narednu rundu biti ravan podvigu Nila Amstronga, kada je prvi sleteo na Mesec.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)