"TIP" OPET BRILJIRA: I naše jučerašnje prognoze su bile izvrsne

Novosti online

17. 12. 2021. u 07:00

Novosti "TIP", sa sada već višedecenijskom tradicijom obaveštavanja javnosti u štampanom izdanju o, kako se to nekada lepo govorilo, sportskoj prognozi i podacima koji nju prate, nastavlja "istim tempom" i u digitalnom svetu. I to sa istim učincima - opet su se te prognoze pokazale kao dobre.

ТИП ОПЕТ БРИЉИРА: И наше јучерашње прогнозе су биле изврсне

Aleksa Stanković

Štampano izdanje "TIP"-a i dalje možete da nađete na kioscima širom Srbije na kraju radne nedelje, u njemu su brojni "Tipovi asova" - igrača i/ili trenera iz raznoraznih liga širom Evrope i sveta o zanimljivim uočenim detaljima iz tamošnjih prvenstava, ali i u onlajn svetu "TIP" nastavlja tradiciju dobrih predviđanja ishoda sportskih događaja, ili nekih njihovih segmenata.

Recimo, u jučerašnjem danu, brojni predlozi koje ste mogli da pronađete na rubrici "Tip" na sajtu Novosti ispostavili su se kao tačni.

Na primer, "neodoljivi Kluž" koji nije ustuknuo pred legendarnim Hadžijem bio je baš kakav smo vam i poručili da će biti. Ili, dramatičan meč u Bačkoj Topoli između TSC-a i Zvezde završio se kako smo i napisali da će biti. Preporučeni broj golova u meču Liverpula i Njukasla se, takođe, ispostavio kao tačan.

Jirgen Klop / foto: EPA

Dodate tome i da smo juče na vreme upozorili na neke dobre odnose u grčkom fudbalu, kako će "padati" golovi na meču Sampdorija - Torino, pa dodate i tačnu prognozu dva važna belgijska meča, ali i silne uhvaćene "kvote padalice"...

... ostaje nam samo da vas pozovemo da i dalje, i u štampanom i u digitalnom izdanju, pratite Novosti TIP.

Štampano, na 32 strane, čeka vas svakog petka na kioscima, a u onlajn formi smo tu, zajedno s vama, svakodnevno.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri