"LAVOVI" PROTIV "ZMAJEVA": Sporting - Porto

N.P.

02. 03. 2022. u 09:38

NA STADIONU "Žoze Alvalade" u prvoj utakmici polufinala portugalskog Kupa "lavovi" dočekuju "zmajeve".

ЛАВОВИ ПРОТИВ ЗМАЈЕВА: Спортинг - Порто

Foto: Profimedia

Ekipa Rubena Amorima je posle pobede nad Estorilom kod kuće (3:0) odigrala pomalo razočaravajući remi na strani protiv Maritima u prošlom kolu (1:1), nalazi se na drugom mestu sa osvojenih 58 bodova, šest manje od večerašnjeg protivnika koji je vodeći tim Primeira lige.


Fudbaleri Serđa Konseisaoa su uspeli da se plasiraju u osminu finala Lige Evrope nakon pobede nad Lacijom ukupnim rezultatom 4:3, ali su i oni za vikend kiksirali u prvenstvu, odigrali su nerešeno protiv Žil Visentea (1:1), iako su gosti igrali sa igračem manje gotovo čitav meč.


"Zmajevi" nisu slavili u Lisabonu na prethodna tri međusobna susreta, domaćin ima jednu pobedu, druge dve utakmice su završene remijem, ali su oba kluba na svakom od pomenutih duela postigli makar po gol sa obe strane.


NAŠ PREDLOG: GG (1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)