INTER PONOVO NAPADA TITULU! Može li Posebni zaustaviti bivši klub?

V.D.

23. 04. 2022. u 14:15

U 34. kolu Serije A sastaju se aktuelni šampion Inter i ekipa iz prestonice koju sa klupe predvodi čuveni Žoze Murinjo.

ИНТЕР ПОНОВО НАПАДА ТИТУЛУ! Може ли Посебни зауставити бивши клуб?

FOTO: AP/Tanjug

Inter je tokom nedelje lako i ubedljivo sa 3:0 pobedio Milan i na taj način se plasirao u finale kupa. Neroazuri žele duplu krunu. Tim Simone Inzagija ima dva boda zaostatka, ali i utakmicu manje u odnosu na svog gradskog rivala. 

Aktuelni šampion sve drži u svojim rukama. Ukoliko pobede u preostalih šest utakmica osvojiće titulu i nastaviće dominaciju u Seriji A, započetu prošle sezone. Roma je golom u 91. minutu uspela da ostane neporažena u duelu sa Napolijem.

Foto: Tanjug / AP

"Vučica" i dalje ne odustaje od mesta koje vodi u Ligu Šampiona. Pet bodova zaostatka za Juventusom nisu nedostižni. Roma je u dobroj formi, ali je Inter jednostavno prejak u odnosu na rimski tim. Gosti su već jednom ove sezone poraženi na "Đuzepe Meaca" stadionu u 1/4 finalu Kupa sa 2:0.

U prvenstvenom meču odigranom u Rimu, Inter je slavio sa 0:3. 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 18:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije