SVE JE U RUKAMA "GRAĐANA": Siti dele tri pobede od nove titule

V.D.

11. 05. 2022. u 11:55

U zaostalom meču 33. kola Premijer lige večeras od 21.15 sastaju se Vulverhempton i Mančester siti

СВЕ ЈЕ У РУКАМА ГРАЂАНА: Сити деле три победе од нове титуле

Foto: EPA-EFE/ANDREW YATES

Mančester siti je poražen u polufinalu Lige šampiona, ali "građani" imaju priliku da sezonu ipak završe u velikom stilu. Osvajanje titule u Premijer ligi je imerativ za izabranike Pepa Gvardiole. Na ruku im ide i kiks Liverpula u duelu sa Totenhemom.

Nakon sinoćne pobede nad Aston Vilom, Liverpul se izjednačio po broju bodova sa "građanima". Mančester siti drži sve u svojim rukama, imaju meč manje u odnosu na "redse" i tri pobede ih dele od nove titule.

Gostovanje na stadionu "Molinju" je šansa da ostvare novu pobedu i za korak se približe trofeju. "Vukovi" su u finišu sezone pali u formi.

FOTO: AP/Tanjug

Portugalski stručnjak Bruno Laže pokušava od svojih izabranika da izvuče maksimum. Nadaju se "vukovi" da bi mogli makar u Ligu konferencije, ali loša forma i serija poraza ih u tome sputavaju.

Mančester siti je u prošlom kolu ubedljivo pobedio Njukasl sa 5:0. Vulverhempton je golom u 97. minutu na "Stamford Bridžu" uspeo da osvoji bod u duelu sa aktuelnim prvakom Evrope i sveta.

Mančester siti ima najskuplji sastav u ligi i verujemo da u finišu sezone neće ispustiti prednost koju ima u odnosu na prvog pratioca Liverpul.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,5)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)