JOŠ BRIDI OBRAZ POSLE PORAZA U GRADSKOM DERBIJU: Junajted će fleke probati da izvadi protiv Omonije

M.T.

06. 10. 2022. u 07:55

KIPARSKI tim je na dnu tabele posle dva kola.

ЈОШ БРИДИ ОБРАЗ ПОСЛЕ ПОРАЗА У ГРАДСКОМ ДЕРБИЈУ: Јунајтед ће флеке пробати да извади против Омоније

FOTO: EPA

Fudbaleri Omonije posle dva kola nalaze se na začelju u grupi "E", a danas od 18.45 im u okviru trećeg kola Lige Evrope na ''NEO GSP Stadion'' dolazi Mančester junajted koji će probati da pronađe kakvu takvu utehu na Kipru posle teškog poraza u gradskom derbiju od Sitija prethodnog vikenda.

Kao što se i pretpostavljalo kada su grupe izvučene, Omonija je daleko najslabiji tim u ovoj grupi Lige Evrope. U društvu Real Sosijedada, Mančester junajteda i Šerifa, Omonija će zaista imati sreće ako uspeo da otkine makar neki bod. Ipak, posle dva kola ne deluje da će Kiprani uspeti čak ni toliko, pošto su poraženi ubedljivo od Šerifa pred svojim navijačima, dok su u Španiji od Sosijedada izgubili sa 2:1 kada su, istini za volju, bili blizu toga da možda osvoje bod.

Ni forma Omonije nije baš najbolja pošto je ekipa trenera Nila Lenona poražena četiri puta u poslednjih sedam utakmica, računajući sva takmičenja. Omonija je zapravo imala seriju od tri poraza koju je uspela da prekine sa dve uzstopne pobede u kiparskom šampionatu u kojem je trenutno četvrta.

Izgledalo je da je Mančester junajted u veoma lepoj seriji pobeda u Premijer ligi posle turbulentnog starta. Uspeli su "crveni đavoli" da slave na četiri uzastopna meča, a onda je na red došao gradski derbi protiv Mančester sitija i sve se srušilo kao kula od karata.

Erling Holand i Fil Foden su postigli po het-trik i naneli pravu katastrofu Junajtedu 6:3, bez obzira što je ekipa Erika Ten Haga uspela da postigne tri gola jer je u jednom trenutku bilo i 6:1. Sada će Junajted na Kipru pokušati da ispere gorak ukus koji je ostao posle meča sa Sitijem i teško je pomisliti da neće uspeti u tome.

Što se tiče Lige Evrope, Mančester nije baš dobro počeo pošto je poražen od Real Sosijedada u prvom kolu, ali je u drugom savladao Šerif i trenutno je na drugom mestu tabele sa tri osvojena boda, iza Sosijedada koji ima maksimalan učinak.

Omonija nema velikih problema u kadrovskom smislu, pošto je nesiguran za meč protiv Mančestera jedino Moreto Kasama koji se povredio protiv Real Sosijedada. Nešto više problema ima Ten Hag. Rafael Varan se povredio u meču sa Sitijem i neće igrati na Kipru, kao ni Hari Megvajer, dok bi mogli u timu da se nađu Martin Dubravka i Doni van de Bek.

Ova dva tima nikad nisu igrala međusobne mečeve, mada je Omonija sva četiri prethodna meča protiv engleskih timova izgubila.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LACIO NASTAVLJA POHOD NA EVROPU: Protiv grifona je igrao dosta tvrde utakmice ove sezone