"CRNO-BELI" IGRAJU SJAJAN FUDBAL: "Brđani" šest utakmica bez poraza

N.P.

16. 10. 2022. u 11:15

EKIPA Čukaričkog gostuje Partizanu u okviru 15. kola nacionalnog šampionata.

ЦРНО-БЕЛИ ИГРАЈУ СЈАЈАН ФУДБАЛ: Брђани шест утакмица без пораза

Foto: FK Partizan / Sandić foto

"Crno-beli" su pružili još jednu sjajnu partiju protiv nemačkog Kelna u grupnoj fazi Lige konferencija. Domaćin je lavovskom borbom savladao popularne "jarčeve" sa 2:0, na svom stadionu, golovima Fusenija Dijabatea i Rikarda Gomeša, uz sjajnu igru cele ekipe. 

Dva prekida i prvo poluvreme koje je usled toga trajalo 56 minuta, no, ništa tim iz Humske nije moglo da skrene s puta. Promenio je Gordan Petrić formaciju u odnosu na prvu utakmicu sa Nemcima, vratio ekipi komociju u sistemu koji joj najviše odgovara 4-2-3-1, i scenario utakmice je bio sličan onome u Kelnu, ali je igrački utisak na terenu bio potpuno drugačiji. Partizan je ovoga puta bio konkretniji, tim koji diktira tempo, deluje ubedljivije i stvara prilike, odolevajući bez problema svakom napadu gostiju koji ni izbliza nisu bili tako agresivni kao na svom stadionu. "Crno-beli" su takođe u sjajnoj formi u prvenstvu.

Fudbaleri iz Humske su vezali tri uzastopna trijumfa, poslednji u prošlom kolu na "krovu" gde su nadigrali Voždovac (4:0). Partizan se trenutno nalazi na 4. mestu na tabeli sa 27 bodova, pet manje od lidera i aktuelnog šampiona Crvene Zvezde.


Ekipa Čukaričkog pruža odlične partije u poslednje vreme, popularni "brđani" na prethodnih šest mečeva u nacionalnom šampionatu imaju jedan remi i pet trijumfa. Poslednji u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Javora rezultatom 3:0. "Belo-crni" su poveli golom povratnika u startnu postavu Alekse Jankovića, koji je u 26. minutu iskoristio sjajno dodavanje Kovača, a u 50. minutu prelepim pogotkom sa 17 metara Đorđe Ivanović je podigao publiku na noge, a u drugom minutu nadoknade pogodio je i Spasojević posle odličnog centaršuta Endijaea. Četa Dušana Kerkeza zauzima tređu poziciju u Super ligi Srbije sa 29 bodova i gol-razlikom 28:12.


Partizan je u minulom međusobnom duelu savladao fudbalere sa Banovog Brda u Humskoj sa 3:1. Gordan Petrić radi sjajan posao na klupi parnog valjka, stvorio je zaista moćan tim koji igra fenomenalan fudbal. Opet savetujemo da budete oprezni, "crno-beli" zbog obaveza u Evropi igraju mečeva na svaka tri dana. Predlažemo da odigrate duplu šansu na domaćina uz kombinaciju golova, jer ih svakako očekujemo u večerašnjem gradskom derbiju u Humskoj.


NAŠ PREDLOG: 1X&GG (kvota 2,20)   

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)