MITROVIĆ DELI OTKAZE! DŽerard je smenjen, da li je Marš sledeći na redu?

M.T.

23. 10. 2022. u 08:49 >> 08:54

''PAUNOVI'' su već dva meseca bez pobede.

МИТРОВИЋ  ДЕЛИ ОТКАЗЕ! Џерард је смењен, да ли је Марш следећи на реду?

Foto: Profimedia

Navijači Lidsa zaboravili su kako je to radovati se pobedi pošto su im njihovi ljubimci takvu priliku poslednji put pružili još u avgustu. ''Paunovi'' će pokušati da post prekinu danas od 15 časova protiv raspoloženog Fulama pred svojim navijačima na svom ''Elan roudu''.

Bio je 21. avgust kada je Lids savladao Čelsi sa 3:0 i činilo se da ekipa Džesija Marša može da ima dobru sezonu, ali je to zapravo bio poslednji put da su se ''paunovi'' radovali. Dva meseca i sedam mečeva bez pobede kasnije, Lids je u velikom problemu. U poslednjih pet kola četiri puta je tim Džesija Marša poražen i samo jednom remizirao, ali klub još uvek ne razmišlja o tome da mu uruči otkaz.

Lids je u prethodnom kolu poražen od Lestera i sada se nalazi na 16. mestu tabele Premijer lige sa devet bodova, koliko ima i Vulverhempton koji se nalazi u zoni ispadanja. ''Paunove'' tek čekaju mečevi protiv Liverpula i Totenhema gde su svakako autsajderi pa im je Fulam prilika da osvoje neki bod.

Fulam na trećini sezone stoji veoma dobro. ''Kotidžeri'' sa četiri pobede, tri nerešena rezultata i četiri poraza u 11. odigranih kola imaju 15 bodova i nalaze se na devetoj poziciji sa istim brojem bodova kao osmoplasirani Brajton, dok Liverpul na sedmom mestu ima bod više i Fulam može da ih prestigne u slučaju pobede. Posle dva uzastopna poraza, Fulam je po povratku Srbina remizirao sa Bornmutom dok je u prošlom kolu savladao Aston Vilu, a u oba meča je Alekandar Mitrović pogodio i sa osam golova je najbolji strelac ''kotidžera'', pa nema sumnje da će biti najveća opasnost po gol Lidsa.

Pored loše forme, u Lidsu ima i mnogo problema zbog povređenih igrača. Marš i dalje ne može da računa na Stuarta Dalasa, Adam Foršoa i Lea Hjelde, dok postoji mogućnost da zeleno svetlo dobiju Arči Grej i Paskal Štrujik. U Fulamu će takođe biti nekoliko izostanaka. Zbog povreda u timu neće biti Lajvin Kurzava i Manor Solomon, dok još uvek nije sigurno da li će u timu biti Keni Tejt. Meč protiv Lidsa će preskočiti i Danijel Džejms pošto je Velšanin pozamljen igrač upravo iz Lidsa.

Lids se protiv Fulama nalazi u seriji od četiri pobede računajući i meč iz kupa, a što se tiče poslednjih deset ligaških mečeva ova dva tima, Lid je uspešniji za nijansu sa tri pobede u odnosu na dve Fulama dok je pet mečeva i to uzastopnih završeno nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: UG 1-3 (kvota 1,57)

TIP ZA STRELCE: Aleksandar Mitrović strelac na meču (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)