ŽIVOT POSLE DŽERARDA! Brentford prva prilika za okretanje novog lista

M.T.

23. 10. 2022. u 09:33

TIM iz Birmingema bez pobede četiri kola.

ЖИВОТ ПОСЛЕ ЏЕРАРДА! Брентфорд прва прилика за окретање новог листа

Foto: Profimedia

Ekipa Aston Vile kreće u novu priču bez Stivena Džerarda koji je dobio otkaz, a ekipa iz Birmingema ima priliku za novi start danas od 15 časova kada na ''Vila parku'' bude gostovao Brentford u okviru 13. kola Premijer lige.

Aston Vila je bez pobede u poslednja četiri kola, a poraz od 3:0 protiv Fulama u prethodnom bila je kap koja je prelila čašu za rukovodstvo kluba pa je sa pozicije menadžera smenjena legenda Liverpula Stiven Džerard. Bio je to drugi uzastopni poraz Aston Vile u ligi i tim iz Birmingema je sa učinkom od dve pobede, tri remija i šest poraza na 17. poziciji u ligi sa devet osvojenih bodova koliko ima i Vulverhempton na 18. mestu, prvom ispod crte za ostanak u elitnom rangu.

V.D. menadžer umesto smenjenog Džerarda biće protiv Brentforda Aron Danks, a iz kluba je već najavljeno da je proces biranja novog menadžera u toku.

Brentford ima identičan učinak kao i Aston Vila u poslednjih pet kola sa jednom pobedom i po dva poraza i nerešena rezultata, ali je u boljoj situaciji na tabeli. ''Pčele'' su trenutno na učinku od tri pobede, pet remija i tri poraza što im je donelo 14 osvojenih bodova i poziciju broj 10.

U prethodnom kolu je Brentford odigrao bez golova protiv Čelsija, dok je kolo pre toga savladao Brajton tako da ekipa menadžera Tomasa Franka u dobrom raspoloženju dolazi u Birmingem, a najjače oružje ''pčela'' svakako je Ivan Toni, strelac osam golova ove sezone.

Aston Vila ni na ovom meču neće moći da računa na Dijega Karlosa, Bubakara Kamaru, Lukasa Dinja i Ludviga Augustinsona zbog povreda, dok će Daglasa Luiz proupustiti Brentford zbog crvenog kartona dobijenog u prošlom kolu protiv Fulama. U Brentfordu je slično stanje pošto nema novih igrača na spisku povređenih, a ovu utakmicu propuštaju od ranije odsutni Pontus Janson, Tomas Strakoša, Aron Hiki i Kristijan Norgard.

Ova dva tima su od poslednjih osam međusobnih mečeva dva odigrala prošle sezone u Premijer ligi, dok su se preostalih šest puta susretali u Čempionšipu. Aston Vila još uvek nema pobedu pošto je Brentford slavio četiri puta, dok su četiri meča završena nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: UG 2-4 (kvota 1,58)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja