"KNEŽEVI" IZLAZE IZ KRIZE: Zagrevanje za srpskog šampiona

N.P.

30. 10. 2022. u 11:50

FUDBALERI Monaka dočekuju ekipu Anžea u meču 13. kola francuske Lige 1.

КНЕЖЕВИ ИЗЛАЗЕ ИЗ КРИЗЕ: Загревање за српског шампиона

FOTO: AP/Tanjug

"Kneževi" su ušli u krizu nemaju trijumf na prethodne dve utakmice u prvenstvu. Izabranici Filipa Klementa su nakon neplaniranog remija sa Klermonom kod kuće 1:1, izgubili proteklog vikenda na gostovanju Lilu u pravoj goleadi 4:3. Tim Monaka trenutno se nalazi na 7. mestu na tabeli sa 21 bodom.

Ekipa Anžea je u katastrofalnoj formi, vezala je četiri uzastopna poraza u šampionatu. Poslednji u prošlom kolu pred svojim navijačima od Rena 2:1. Puleni Žeralda Batikla trenutno drže fenjer na dnu Lige 1, sa svega osam bodova posle 12 odigranih kola.

Monako je pobedio goste na svakom od prethodnih pet međusobnih duela između dva kluba. "Kneževi" su apsolutni favoriti na stadionu "Luj ||" i sve sem trijumfa domaćih fudbalera biće veliko iznenađenje.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,45) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)