"SVECI" HVATAJU POSLEDNJI VOZ: Bornmut još nije u "luci spasa"

O. M.

27. 04. 2023. u 09:30

FUDBALERI Sautemptona dočekuju Bornmut u utakmici 33. kola engleske Premijer lige.

СВЕЦИ ХВАТАЈУ ПОСЛЕДЊИ ВОЗ: Борнмут још није у луци спаса

FOTO: AP/Tanjug

"Sveci" su proteklog vikenda u utakmici protiv lidera Arsenala propustili priliku da ostvare prvu pobedu još od početka marta kada su minimalnim rezultatom savladali ekipu Lestera. Arsenal je izvukao bod iako je gubio 2:0 i 3:1, ali ovim remijem ne mogu da budu zadovoljni ni jedni ni drugi. Tobdžije jer su njime možda ostali bez dugo čekane titule šampiona Engleske, a "sveci" jer će ih on možda koštati ispadanja u Čempionšip.

Sigurno je da bi navijači Sautemptona pre ove utakmice prihvatili bod da im ga je neko ponudio, pa verovatno i menadžer Ruben Seles, ali Španac je posle ovih 3:3 izjavio da je njegova ekipa "ispustila dva boda".

Ako želi da ostane u Premijer ligi Sautempton će morati da pobeđuje, ako to već nije kasno s obzirom na to da do kraja ima još samo šest kola. Pre svega da pobeđuje kod kuće gde ima najgori skor u Ligi i zapravo je jedina ekipa koja je osvojila više bodova u gostima nego na svom bunjištu (10:14).

Bornmut je u nedelju na svom terenu prelako izgubio 4:0 od Vest hema koji je tri prva gola postigao za 38 minuta prvog poluvremena, onda još jedan sredinom drugog dela igre, pa još jedan u zaustavnom vremenu, koji je poništen zbog ofsajda.

Takav ishod mogao je i da se očekuje posle izjave menadžera "trešnjica" Garija O'Nila da njegova ekipa ne može da se nosi sa protivnikom kakav je Vest hem, koji je, inače, u tom trenutku bio ispod Bornmuta na tabeli.

Sautempton je pobedio u prvom susretu ovih ekipa u sezoni, prošlog oktobra. Če Adams je bio jedini strelac u pobedi "svetaca" koji danas imaju priliku da ostvare prvu dvostruku pobedu nad Bornmutom u jednoj sezoni još od 2010/11, kada su ovi timovi zajedno igrali u Ligi jedan.

Inače, na šest poslednjih susreta ovih ekipa u svim takmičenjima domaća ekipa nije ostvarila nijednu pobedu, a u poslednja tri, a sva tri puta to je bio Bornmut, nije postigla ni gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!