SRPSKA ČETA NADOMAK FINALA KUPA ITALIJE: Kremoneze se nada novom čudu

V.M.

27. 04. 2023. u 17:57 >> 17:57

GOSTI iz Kremone dolaze u Firencu na revanš utakmicu polufinala Kupa Italije.

СРПСКА ЧЕТА НАДОМАК ФИНАЛА КУПА ИТАЛИЈЕ: Кремонезе се нада новом чуду

FOTO: EPA

Na prvom susretu "Viola" je rutinski slavila i donosi dva gola prednosti na ''Artemio Franki''. Prednost je u 20. minutu doneo raspucani Kabral koji je konačno počeo da pokazuje zašto je doveden kao zamena za Dušana Vlahovića, dok je drugi pogodak postigao Niko Gonzalez sa bele tačke.

Fiorentina je poslednji trofej osvojila pre 22 godine kada je osvojila svoj šesti Kup Italije i na dobrom je putu da ga se ponovo domogne. Igra dosta dobro u ovogodišnjem izdanju takmičenja koje je započela pobedom protiv Sampdorije u osmini finala od 1:0, a nakon toga je u četvrtfinalu porazila Torino sa 2:1. 

''Ljubičasti'' su početkom drugog dela sezone imali impresivan niz od 14 utakmica u svim takmičenjima bez poraza, ali ta serija je prekinuta prošle nedelje kada ih je savladao Leh rezultatom 2:3. Taj poraz nije zaboleo jer su se i pored njega plasirali u polufinale Lige konferencija u kojem će igrati sa Bazelom.

Sa druge strane, Kremoneze će pokušati da napravi novo čudo za koja je postao specijalista u Kupu Italije ove sezone. Odiseju je započeo pobedama u goleadama protiv Ternane i Modene (3:2, 4:2), a nakon toga je napravio dva velika iznenađenja. Prvo je savladao Napoli posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, a zatim je usledio šokantan trijumf na ''Olimpiku'' protiv Rome (1:2).

Te dobre igre nisu prenesene na Seriju A u kojoj zauzimaju pretposlednje mesto i zaostaju sedam bodova za Specijom koja je prva ekipa ispod crte, mada vredi napomenuti da su ''crveno-sivi'' slavili na dva od prethodna tri duela u prvenstvu.

Neće biti značajnijih izostanaka sa obe strane, tako da će treneri moći da izvedu najjače sastave.

Verujemo da ćemo gledati jedan otvoren meč i očekujemo da bude golova na ''Artemio Frankiju''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!