VILJAREAL SVE DALJE OD LIGE ŠAMPIONA: Espanjol mora pasti na "Madrigalu"

O. M.

27. 04. 2023. u 09:54

VILjAREAL dočekuje Espanjol u 31. kolu španske La lige.

ВИЉАРЕАЛ СВЕ ДАЉЕ ОД ЛИГЕ ШАМПИОНА: Еспањол мора пасти на Мадригалу

FOTO: AP

Dva uzastopna poraza odgurnuli su "žutu podmornicu" dublje na tabeli La lige, tako da je Liga šampiona sada prilično nerealan cilj, ali ostaje borba sa Betisom za peto mesto koje vodi u ligu Evrope.

Espanjol je na potpuno drugom kraju tabele sa 28 bodova i samo je već otpisani Elče ispod njega. Ali nije sve izgubljeno, Katalonci zaostaju samo četiri boda za Hetafeom koji je prvi iznad linije spasa, na 17. mestu. Ekipa Luisa Garsije je u prethodnom kolu remijem bez golova sa Kadizom prekinula neslavan niz od šest uzastopnih poraza, ali ne može se reći da je to dobar rezultat jer je reč o direktnom konkurentu za opstanak koji je svakako zadovoljniji podelom bodova.

Viljareal je ekipa koja zna da igra sa timovima iz donjeg dela tabele pošto je ove sezone na Madrigalu ostvarila četiri pobede protiv pet poslednjeplasirnih timova i sada je preostalo samo da sa Espanjolom zaokruži taj skor na pet od pet. 

U prvom delu sezone u Barseloni je bilo 1:0 za Viljareal, a prošle godine na "Madrigalu" domaći tim je ostvario najubedljivij upobedu u duelima ovih ekipa od 5:1.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju