"LAVOVI" SE NAMERAČILI NA LANKAŠIRCE: Samo pobeda igra i Milvolu i Blekburnu

O. M.

08. 05. 2023. u 11:46

POSLEDNjE kolo engleskog Čempionšipa potvrđuje zašto se kaže da je ovo najjača druga liga na svetu. Pet ekipa bori se za dva mesta koja vode u plej-of za popunu premijer lige, a dva se sastaju međusobno danas na "Denu" gde Milvol dočekuje Blekburn.

ЛАВОВИ СЕ НАМЕРАЧИЛИ НА ЛАНКАШИРЦЕ: Само победа игра и Милволу и Блекбурну

Profimedia

Do pre samo nekoliko kola činilo se da su roversi siguirni za plej-of, ali je usledila šokantno loša serija od devet utakmica bez pobede, zbog čega je ekipa iz Lankašira pala na devetu poziciju i sada joj ni pobeda ne garantuje plasman među šest najboljih. Da bi se našli u doigravanju Sanderlend ne sme da pobedi na gostovanju Prestonu, a Vest bromvič albion u Svonsiju.

Milvol je u pretposlednjem kolu već razbio snove jednoj ekipi iz Lankašira, kada je pobedom od 3.2 poslao Blekpul u Ligu jedan, a sada bi remijem rastužio i drugu. Ipak, samo pobeda nad roversima, a to bi bila tek druga za "lavove" u međusobnim susretima poslednjih deset godina, garantuje da će se oni naći u doigravanju i možda vratiti u prvi razred engleskog fudbala posle 33 godine odsustva. Milvol je poslednji put igrao tamo 1990, kada je to još bila stara Prva divizija, tri godine pre osnivanja današnje Premijer lige.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,80) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 18:36

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja