SRPSKI DVOJAC STREPI OKO OPSTANKA: Andalužani osiguravaju Ligu Evrope

V.M.

24. 05. 2023. u 11:45

NA stadionu ''Benito Viljamarin'' Betis će ugostiti Hetafe u okviru 36. kola La lige.

СРПСКИ ДВОЈАЦ СТРЕПИ ОКО ОПСТАНКА: Андалужани осигуравају Лигу Европе

Foto: Profimedia

Domaćin je podigao formu u poslednje vreme i na protekle tri utakmice upisao je dve pobede uz remi u velikom gradskom derbiju sa Seviljom (0:0). Betis je trenutno šesti na tabeli i večeras bi pobedom osigurao plasman u Ligu Evrope jer sedmoplasiranom Bilbau beži šest bodova i ima bolji međusobni skor tri kola pre kraja.

Hetafe strepi za opstanak. Zauzima 18. mesto na tabeli i zaostaje tri boda za Valjadolidom i Kadizom koji su prvi timovi iznad crte. Nakon dosta slabih rezultata, ekipa iz predgrađa Madrida je donekle podigla formu i na poslednje tri utakmice upisala je pobedu, poraz i remi. Napadački jadi nastavljaju da budu veliki problemi za četu Hosea Bordaljasa koja je u dosadašnjem toku prvenstva postigla samo 31 pogodak.

U redovima gosta nalazi se srpski reprezentativni duo Nemanja Maksimović - Stefan Mitrović koji je za vikend odigrao 90 minuta protiv Elčea. Hetafe je poveo na tom meču, ali nije uspeo da održi prednost protiv prežaljenog fenjeraša i to ga može koštati ispadanja u Segundu iduće sezone.

Na duelu večerašnjih rivala krajem januara slavio je Betis pogotkom Borhe Iglesijasa sa bele tačke.

Ove ekipe tradicionalno igraju tvrde utakmice, što govori podatak da su na poslednjih deset međusobnih susreta samo dva puta pala više od dva gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)