"MLINARI" OPET SAMI PROTIV SVIH: Stouk želi pobedom da najavi bolje dane

O. M.

05. 08. 2023. u 12:51

STOUK siti započinje novu sezonu Čempionšipa na svom stadionu oe subote od 16 časova kada mu u goste dolazi Roteram.

МЛИНАРИ ОПЕТ САМИ ПРОТИВ СВИХ: Стоук жели победом да најави боље дане

Profimedia

"Grnčari" žele pobedom da započnu sezonu u kojoj su ambicije daleko veće od prošlogodišnjeg plasmana u donjem delu tabele, dok  "mlinari", kojima je ovo druga uzastopna sezona u Čempionšipu, žele svima da pomrse račune i izbegnu povratak u Ligu jedan, u kojoj su "već viđeni".

Stouk je prošle godine osvojio 53 boda, što je najmanji zbir od sezone 2002/03 pa će morati baš mnog ostvari da se promeni ako žele da se vrate gde misle da im je mesto.

To se naročito odnosi na domaći teren, gde su "grnčari" imali drugi najgori učinak, odmah posle Vigana koga je to koštalo ispadanja iz Čempionšipa. Stouk je čini se ostao samo zahvaljujući tome što su Viganu i Redingu oduzeti bodovi pa su rano odustali od borbe za opstanak.

Roteram je prošle sezone, prvi put posle šest godina, uspeo da ostane u istoj ligi. Najzaslužniji za prekid tog "jo-jo" efekta bio je Čidozi Ogbene, krilni napadač koji je doprineo četvrtini golova prošle sezone, sa osam pogodaka i četiri asistencije. Njega će ove sezone bodriti navijači novog premijerligaša Luton tauna pa ostaje da se vidi kako će bez njegove pomoći Roteram zadržati status.

Prošle godine nijednom tokom sezone nisu bili u zoni ispadanja iako im se predviđao ubedljiv "fenjer", tako da ih ni sada ne treba otpisati. Još samo da bar malo poprave učinak na gostovanjima gde su bili očajni prošle sezone.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)