SLOVACI NE SMEJU PROPUSTITI OVU PRILIKU. ''Crveno-plavi'' su lak plen

V.M.

11. 09. 2023. u 10:45

U okviru grupe ''J'' kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Slovačka će dočekati Lihtenštajn (20.45).

СЛОВАЦИ НЕ СМЕЈУ ПРОПУСТИТИ ОВУ ПРИЛИКУ. Црвено-плави су лак плен

FOTO: AP/Tanjug

Domaćini su dosta dobro otvorili kvalifikacije i imaju odličnu priliku da se po treći put zaredom plasiraju na Evropsko prvenstvo koje se iduće godine igra u Nemačkoj.

U grupi ''J'' primat drži Portugal koji je u uvodnih pet kola osvojio 15 bodova, dok drugo mesto zauzima Slovačka sa deset sakupljenih bodova, ali za vratom joj diše Luksembrug ispred kojeg se nalazi zbog bolje gol-razlike.

''Sokoli'' su proteklog petka ugostili upravo Portugalce koji su odneli sva tri boda iz Bratislave pogotkom Bruna Fernandeša u 43. minutu utakmice.

To im je bio prvi poraz u ovom kvalifikacionom ciklusu, a pre njega su savladali Lihtenštajn, Bosnu i Island, dok su sa Luksemburgom odigrali remi bez golova.

Kao i kroz čitavu svoju istoriju, Lihtenštajn se nalazi na dnu svoje kvalifikacione grupe. Za sada je doživeo pet poraza na isto toliko odigranih utakmica, a dovoljno o očajnim nastupima govori gol-razlika 1:16.

Taj jedini gol gosti su postigli pre nekoliko dana kada su gostovali Bosni koja ih je savladala sa 2:1.

Slovaci su krajem juna savladali Lihtenštajn sa 1:0, a mi verujemo da će danas biti dosta ubedljiviji.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1&3+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene