KAKVA BORBA ZA TITULU U BRAZILU: Bragantino može do prvog mesta!

V.M.

08. 11. 2023. u 10:30

TRENUTNO trećeplasirani tim Serije A će tačno u ponoć imati priliku da preuzme čelo kada bude gostovao bivšem šampionu, Sao Paulu.

КАКВА БОРБА ЗА ТИТУЛУ У БРАЗИЛУ: Брагантино може до првог места!

Foto: Profimedia

Delovalo je da će se Botafogo prošetati do titule posle sjajnih igara tokom većeg dela šampionata, ali ''usamljena zvezda'' je počela da ''puca sebi u noge'' pošto je na poslednja četiri duela osvojila samo jedan bod i nalazi se u negativnoj seriji od tri vezana poraza.

To je omogućilo Palmerirasu i Bragantinu da mu se približe na tabeli, branilac titule ima isto bodova kao i lider ali je odigrao meč više, dok večerašnji gost zaostaje bod za Botafogom ali je odigrao isto utakmica kao on.

Bragantino je uhvatio zalet u pravom trenutku i na poslednjih deset mečeva ostvario je sedam pobeda uz dva remija i samo jedan poraz.

U prošlom kolu savladao je Korintijans (1:0), a pre toga i Gojas (2:0), tako da sa velikom dozom samopouzdanja dočekuje večerašnji duel.

Sa druge strane, Sao Paulo se nalazi u promenljivoj formi i tako je čitave sezone pa se zbog toga nalazi na devetom mestu sa 42 osvojena boda.

Na poslednjih pet ligaških mečeva ostvario je dve pobede, uz isto toliko poraza i remi.

Bivši šampion je u proteklom kolu savladao ekipu Kruzeira sa 1:0.

Na prvom ovosezonskom međusobnom duelu viđena je podela bodova bez golova, a večeras verujemo da će gosti iskoristiti šansu da preuzme prvo mesto bar na kratko, jer nešto kasnije Palmeiras igra svoj meč sa Flamengom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!