MATIĆ IZVLAČI REN IZ KRIZE: "Lavovi" na samo jednom gostovanju sačuvali mrežu

O. M.

12. 11. 2023. u 11:52

LION gostuje Renu u 12. kolu francuske Lige jedan. Utakmica se igra na "Ruažon parku" od 17 časova i pet minuta.

МАТИЋ ИЗВЛАЧИ РЕН ИЗ КРИЗЕ: Лавови на само једном гостовању сачували мрежу

Foto Profimedia

Domaća ekipa je posle prvih osam takmičarskih utakmica u sezoni bila neporažena, ali sa čak pet nerešenih rezultata pa je bio samo pitanje vremena kada će kola krenuti nizbrdo.

To se desilo u drugom kolu Lige Evrope na gostovanju Viljarealu kada su izabranici bruna Ženesjoa izgubili utaskmicu u kojoj su bili bolji rival. Bio je to prvi u nizu tri poraza potšo su samo tri dana kasnije izgubili i od Pari Sen Žermena u ligi jdan a posle reprezentativne pauze usledio je i poraz od Lorijena. 

Nakon što su ispustili pobedu protiv Strazbura nica im je nanela treći poraz, a to je bila četvrta uzastopna prvenstvena utakmica bez pobede pa je Ren počeo rapisno da tone na tabeli i sada je 11. sa 12 bodova.

S druge strane, u Ligi Evrope mu ide dobro, jer je osim poraza odViljareala zabeležio tri pobede i drži čelo tabele grupe F ispred Viljareala koji ima tri boda manje, doduše uz neodigranu utakmicu protiv Makabija iz Haife.

Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić bio je najbolji pojedinac Rena u poslednje dve utakmice, a i inače otkad je došao u Bretanju je najviše pokazao, uz levog beka Adrijena Trufera.

A Lion? slavni klub preživljava neke od najtežih trenutaka u istoriji i nema nagoveštaja da će krizi uskoro doći kraj. "Lavovi" su poslednji na tabel iLige jedan i jedina ekipa bez pobede. Skupili su samo četiri boda iz deset utakmica, a u gostima su ostali neporaženi samo na gostovanju nici u trećem kou. "orlići" nisu imali sreće na toj utakmici jer su uputili čak 21 šut ka golu ali nisu uspeli da zatresu mrežu.

To je ujedno i jedino gostovanje na kome Lion nije primio gol, a jednom je uspeo da sačuva mrežu i kod kuće, protiv Avra koji je sa previše respekta ušao u taj meč.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024