ĐIRONA DRŽI KORAK SA REALOM: "Slepi miševi" igraju sve bolje

O. M.

02. 12. 2023. u 11:27 >> 11:26

ĐIRONA dočekuje Valensiju u prvom meču subotnjeg programa petnaestog kola španske La Lige. Utakmica se igra na stadionu "Munisipal de Montilivi" u Đironi od 14 časova.

ЂИРОНА ДРЖИ КОРАК СА РЕАЛОМ: Слепи мишеви играју све боље

Tanjug/AP

Đirona je u prošlom kolu remizirala sa Atletik Bilbaom pa je zbog lošije gol-razlike opet prepustila lidersku poziciju Real Madridu, ali je ovo i dalje sezona iz snova za belo-crvene iz Đirone koji će ako ovako nastave, a tome se nada ceo fudbalski svet, sledeće godine nastupati u Ligi šampiona.

Bilbao je tek drugi tim posle Real Madrida koji je ostao neporažen na gostovanju kataloncima. Đirona je najefikasniji tim lige, sa golom više od Real Madirda, koji doduše ima čvršću odbranu. Ali nije loša ni odbrana Đirone, samo dva puta su primili više od dva gola, jednom u porazu 0:3 od Reala i drugi put u pobedi od 5:3 nad Majorkom kada su se opustili i dozvolili ostrvljanima da u poslednja tri minuta postignu dva gola i ublaže poraz.

Valensija je ovu sezonu počela traljavo, kako je igrala i veći deo prethodne, ali u poslednje vreme se "slepi miševi" dižu i pokazuju solidne rezultate. U poslednjih sedam utakmica doživeli su samo jedan poraz, ubedljivih 1:5 od Real Madrida. U gostima nisu pobedili od prvog kola kada su savladali Sevilju, a u Đironi su pobedili na dva od tri gostovanja u okviru La lige. Ne i prošle sezone kada je domaći tim pobedio sa 1:0.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 2,55)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)