"TIGROVI" SVE BLIŽI PLEJ-OFU: "Kanarinci" bezopasni na gostovanjima

O. M.

12. 01. 2024. u 10:47 >> 11:42

HAL dočekuje Norič u prvoj utakmici 27. kola engleskog Čempionšipa. Susret je zakazan za 21 čas na stadionu MKM u Kingston apon Halu.

ТИГРОВИ СВЕ БЛИЖИ ПЛЕЈ-ОФУ: Канаринци безопасни на гостовањима

Foto: Profimedia

Hal je u poslednje vreme u rezultatskoj krizi, sa tri poraza u četiri utakmice, uz samo jednu tesnu pobedu nad Blekburnom. Odgovornost za ovo posrtanje na sebe je preuzeo menadžer Lijam Rosenior koji tako pokušava da rastereti igrače pred predstojeće odlučujuće borbe za plasman u plej-of.

Hal je još u dobroj poziciji, sa samo bodom manje od šestoplasiranog Sanderlenda, a pobeda nad Noričom bi "tigrove" bar privremeno stavila na petu poziciju.

Kod kuće, Hal igra prilično dobro. Ima 15 bodova iz poslednjih sedam utakmica, a ima i tradiciju na svojoj strani koja kaže da ova ekipa ne gubi prvu utakmicu na svom terenu u kalendarskoj godini. To im se u ovom veku desilo samo dva puta.

Norič nije pobedio u Halu od 2007. godine, a s obzirom na trenutnu formu "kanarinaca" van svog "Karou rouda" ne treba to ni sada očekivati.

Za Hal će na ovom susretu debitovati Fabio Karvaljo koji je stigao u zimskom prelaznom roku i ostaje na pozajmici iz Liverpula do kraja sezone. On se dobro snalazio u Čempionšipu dok je nosio dres Fulama u sezoni 2021/22. i uz Aleksandra Mitrovića bio je najzaslužniji što su "kotidžersi" izborili promociju.

NAŠ PREDLOG: I < II (kvota 2,05)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PISMENI ZADATAK O KOME PRIČA SRBIJA: Đak je odabrao da piše ovoj značajnoj ličnosti, evo koju ocenu je dobio