JUŽNA KOREJA ČEKA NA TITULU 64 GODINE: Vreme je da Son i družina prekinu post!

V.M.

15. 01. 2024. u 09:15

U prvoj utakmici današnjeg programa Azijskog kupa sastaće se Južna Koreja i Bahrein (12:30).

ЈУЖНА КОРЕЈА ЧЕКА НА ТИТУЛУ 64 ГОДИНЕ: Време је да Сон и дружина прекину пост!

FOTO: AP/Tanjug

Južna Koreja ja aspolutni favorit za osvajanje titule na ovom takmičenju koju čekaju pune 64 godine. Savez je postavio Jirgen Klinsmana na klupu, a nemački stručnjak je okupio najjači mogući sastav.

Ekipu svakako predvodi kapiten Totenhema Son, tu su još i mnogi kvalitetni fudbaleri poput Kim Min Džeja, Hvang Hi Čana, Kang In Lija, a ne treba ni zaboraviti vezistu Crvene zvezde, Hvang In Buma.

''Azijski tigrovi'' u dobrom raspoloženju dolaze na turnir, vezali su šest pobeda u svim takmičenjima, a u generalnoj probi pred samo takmičenje savladali su Irak sa 1:0.

Danas će za rivala imati Bahrein koji po inidividualnom kvalitetu ne može da se poredi sa Južnom  Korejom i selektor Huan Antonio Pizi će se verovatno opredeliti za veoma defanzivnu igru.

Pored ovih ekipa u grupi ''E'' su još Malezija i Jordan i u duelima sa njima će ''crveni'' tražiti bodove koji bi mogli da ih odvedu u nokaut fazu.

Južna Koreja i Bahrein su se sastali u osmini finala poslednjeg Azijskog kupa i tada su ''azijski tigrovi'' slavili posle produžetaka sa 2:1, a mi očekujemo da danas budu dosta ubedljiviji.

NAŠ TIP: 1&|1+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! SPAJIĆ JAVNO PRIZNAO: Nikakav problem nije, glasaćemo za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici