SILVIJU BALAĆE: Hadži ljubimac sudija

Ž. U.

09. 02. 2024. u 11:54

Bivši fudbaler Politehnike tipuje parove najbolje lige Rumunija

СИЛВИЈУ БАЛАЋЕ: Хаџи љубимац судија

Ilustracija

 

MOJ TIP

Ocelul – Krajova 1

Univer. Krajova – U. Kluž X2

POLI JAŠI – VOLUNTARI 2

Kluž – Rapid X2, 3+

Hermanštat – Petrolul 1

FKSB – Šepši 0-2

UTA – Botošani 1

FARUL – DINAMO 1

Bivšem fudbaleru Steaue i reprezentacu Ruminije, Nikolaju Diki, ne nedostaje igračkog, a još manje trenerskog iskustva. Stepenik po stepenik, prošao je sito od „petlića“ do seniokrskih kategorija. Gde god da je radio, nije se obrukao. Kormilo Voluntarija preuzeo je posle nerešenog rezultata sa Hermanštatom (1:1) i mislim da ‚e mu biti dovolno nekoliko dana da podigne ekipu ya trijumf na terenu Poli Jašija.

Farul je golom iz penala u sudijskoj nadoknadi izbegao poraz od FKSB, (1:1). Odluka sudija da „poguraju“ gostujući tim bila je providna. Ovdašnji mediji su je protumačili kao poklon treneru i vlasniku Farula, Gergiju Hadžiju, kome je prošlog vikenda baš na dan derbija bio rođendan. Ova priča samo potvrđuje da Farul ima dobru saradnju sa savezom, mada domaćinu „zaštita“ neće biti neophodna i u okršaju sa Dinamom.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!