SRBI VODE TORINO U EVROPU: Bikovi ne znaju za poraz u 2024. godini, da li će se taj niz nastaviti?

V.M.

16. 02. 2024. u 08:05

NA otvaranju 25. kola italijanske Serije A fudbaleri Torina će na ''Olimpijskom stadionu'' dočekati ekipu Lećea (18:45).

СРБИ ВОДЕ ТОРИНО У ЕВРОПУ: Бикови не знају за пораз у 2024. години, да ли ће се тај низ наставити?

Foto: Profimedia

''Bikovi'' igraju veoma dobar fudbal od početka 2024. godine u kojoj još nisu osetili gorčinu poraza. Odigrali su pet mečeva u novog godini i ostvarili su dve pobede uz tri remija.

Najnoviju podelu bodova, devetu ove sezone, imali su proteklog vikenda kada su u gostima sa Sasuolom odigrali 1:1. Zanimljivo je da su oba gola postignuta u uvodnih deset minuta utakmice, a nakon toga nije viđeno mnogo na ''MAPEI'' stadionu.

Torino je trenutno deseti na tabeli i ako želi da se bori za mesta koje vode u Evropu mora da počne da pobeđuje takve utakmice jer igranje remija neće biti dovoljno.

Ono što odlikuje ovu ekipu je dosta tvrd fudbal po kojem je poznat trener Ivan Jurić. Njegovi izabranici su neugodan protivnik svakoj ekipi, a pogotovo na svom terenu na kojem su sakupili 20 bodova na 11 utakmica sa gol-razlikom 12:6.

Standarni šrafovi u sastavu hrvatskog stručnjaka su naši reprezentativci Vanja Milinković Savić i Ivan Ilić koji započinju svaki meč i imaju zavidnu minutažu.

Zdravstvena situacija može biti problem za domaćina koji je u prošlom kolu ostao bez Rodrigeza, a iskusni Švajcarac će se na tribinama pridružiti od ranije povređenom Linetiju, Bonđornu Shursu i suspenodovanom Tamenzeu.

Ipak, favoriti su na večerašnjem duelu jer im na noge dolazi jedna od najgorih gostujućih ekipa u ligi, Leće. 

Nakon iznenađujuće pobede nad Fiorentinom, Leće je ponovo poražen proteklog vikenda, četvrti put u poslednjih pet kola, kada je od njega bolja bila Bolonja.

Četa Roberta D'Avere je trenutno 13. na tabeli i nije u neposrednoj opasnosti od borbe za ispadanje, ali bi se ta situacija mogla brzo promeniti ako nako nastave sa slabim igrama jer imaju, ne toliko velikih, pet poena prednosti u odnosu na Veronu koja je prva ekipa ispod crte.

Tradicija međusobnih duela je takođe na strani Torina koji je slavio na poslednja tri obračuna ovih timova bez primljenog gola, ukučujući pobedu iz prvog dela sezone kada je bilo 1:0 za bikove na ''Via del Mareu''.

Očekujemo jedan tradicionalno tvrd meč između ovih timova i predlažemo nešto sigurniju duplu šansu na domaćina uz malo golova u prvom poluvremenu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&|0-1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja